Тежак пад Пјотра Жиле, летео великом брзином после доскока изгубио равнотежу

Пољак Пјотр Жила доживео је тежак пад на старту сезоне у скијашким летовима. На првом овогодишњем такмичењу у Висли, он је након доскока пао и повредио лице. Срећом без тежих повреда.

Крвав траг на снегу наговестио је теже последице, али након указане прве помоћи, Жила је устао и изашао са стазе.

Домаћи скакач је након лета брзином од 86,4 километара на час, добро доскочио, али је након тога изгубио равнотежу и при великој брзини пао и наставио да се котрља.

Како је рекао доктор права је срећа да се није озбиљније повредио, нагласивши да се Жила свега сећа, као и да се добро осећа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво