Нова бронзана медаља за Богдановићеву

Репрезентативка Србије у теквондоу Тијана Богдановић освојила је бронзану медаљу на Екстра Европском првенству у Барију до 53 килограма. Поред одличја, Богдановић је дошла и до вредних 14,4 бодова за Олимпијске игре у Токију 2020.

Тијана Богдановић је на турниру Г4 категорије савладала Ану Таслак из Хрватске (23:11) и Италијанку Ал Хаквани (23:11), пре него што је изгубила од Рускиње Татјане Кудашове (30:22).

Поред одличја, Богдановић је дошла и до вредних 14,4 бодова за Олимпијске игре у Токију 2020.

На овом престижном такмичење у Италији учествонало је 213 спортиста ( 114 сениора и 99 сениорки) из 45 европских држава. 

Богдановић је тако наставила низ у освајању медаља јер је и пре седам дана освојила бронзу на Гран прију у Софији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво