Бедеч пета на СП у маратонској трци

Српска кајакашица Кристина Бедеч завршила је на петом месту у маратонској трци на Светском првенству у Кини. Прве две позиције освојиле у представнице Мађарске Ванда Висли (2:03:06.75) и Жофија Челај-Ворош (2:03:13.76).

Бедеч је, након освајања сребрне медаље у такозваној краткој трци, трку на 25 километара и 900 метара прешла за два сата, четири минута и 34, 76 секунди.

Маратонске трке веслају се на кружним стазама, и у овој дисциплини веслано је седам великих и један мањи круг а такмичарке су чамце преко копна преносиле шест пута. 

Прве две позиције освојиле у представнице Мађарске Ванда Висли (2:03:06.75) и Жофија Челај-Ворош (2:03:13.76).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво