Трка кроз Србију 60. пут

Овог викенда се у Требињу одржава Балкански шампионат у Бициклизму на којем ће наступити и наши репрезентативци, а Бициклистички савез Србије увелико се припрема и за наредну, јубиларну 60. трку Кроз Србију.

Очекивања од наших репрезентативаца су велика на Балканском шампионату у Требињу.

Овогодишња, 59. трка Кроз Србију, по мишљењу стручњака, такмичара и свих љубитеља бициклизма, била је једна од најбоље организованих у псоледње две деценије, а за наредну годину и велики јубилеј - 60. трку Кроз Србију, челници српског бициклизма најављују још већи помак у организационом смислу.

Овогодишња трка Кроз Србију стартовала је први пут из друге државе, из Источног Сарајева, а ове године заинтересованост многих градова и у Србији и у окружењу, заиста је велика за домаћинство етапа на нашој најзначајнијој трци.

Приметна је и све јача конкуренција и све већи број великих иностраних тимова који долазе на трку Кроз Србију.

У априлу, нашу земља биће 14. пут домаћин још једне изузетно значајне трке, Београд Бањалука, манифестације која повезује Србију и Републику Српску и која спада у манифестације од посебног значаја, баш као и трка Кроз Србију.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво