Скијаш Вукићевић се спрема на швајцарском глечеру

Најбољи српски скијаш Марко Вукићевић налази се у Швајцарској на десетодневним тренинзима спуста и супервелеслалома на глечеру Сас Фи. Док многе европске екипе имају потешкоће са проналажењем стаза за тренинге брзих дисциплина, српски скијаш је добио могућност да тренира са најбољим екипама у врхунским условима, на одлично припремљеној стази.

Са тренером Милошем Томићем и сервисером Миланом Пејићем, заједно са аустријским и швајцарским такмичарима из Светског купа, Марко Вукићевић ради на надморској висини од 3.500 метара.

"Захвалан сам швајцарској и аустријској екипи јер су ми омогућиле да тренирам на њиховој стази, у идеалним временским условима. Тренинзи су организовани као на трци, стаза је целом дужином заштићена мрежом, постављени су сатови за мерење брзине, имамо и могућност видео анализе после скијања", рекао је Вукићевић, а саопштено је из његовог тима.

Како је објаснио, Вукићевић на терен износи више пари скија како би тестирао које су најбрже.

"Ово су моји први тренинзи спуста у новој сезони. У кондицији сам, на тренинзима сам брз, што ми даје вољу и самопоуздање за предстојеће трке Светског купа", закључио је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво