Конор најавио свој повратак

Ирски ММА борац Конор Мекгрегор на друштвеним мрежама најавио је време и место наредног меча, који ће озваничити његов повратак у ринг. Љубитељима овог спорта оставио да нагађају о којем противнику се ради.

"Даблин, децембар 14", кратак и јасан био је Мекгрегор у најави свог новог меча.

Ирски борац враћа се у ММА ринг након скоро годину дана паузе.

Његов последњи меч био је пораз од Кабиба Нурмагомедова у октобру 2018. године.

Занимљиво је да се датум 14. децембар, који је Конор најавио на Твитеру, подудара са датумом одржавања 245 УФЦ-овог догађаја у Лас Вегасу.

ММА свет нагађа ко би могао да буде противник Мекгрегора, а многи сумњају на "Дијаманта" Дастина Поиријеа, који је пре две недеље поражен од Нурмагомедова. 

Порази од Мејвејдера и Кабиба, али и бројни скандали уклонили су Мекгрегора из ринга и одвели у пензију, али ће ММА свет имати прилике да поново гледа "Озлоглашеног".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво