Пријем за Мајдова у Старом двору: Поносан сам што сам овде

Секретарка за спорт и омладину Драгана Белојевић примила је данас у Старом двору прослављеног џудисту Немању Мајдова, освајача бронзане медаље до 90 килограма на недавно одржаном Светском првенству у Јапану.

Пријему је присуствовао и вршилац дужности подсекретара за спорт и омладину Никола Рајичић.

Белојевић је рекла да је веома поносна што данас има прилику да говори о двадесетогодишњем момку, великом шампиону, а не само о великом таленту.

"Секретаријат за спорт и омладину ове године је повећао средства за учешће на европским такмичењима, тако да се надам да ће на том пољу Немања бити барем за степеник бољи, мада он мисли да ће узети злато и тежи ка томе. Поносни смо на њега и желимо му успех на наредним Олимпијским играма", рекла је Белојевић на пријему у Старом двору и додала да је Мајдов најбољи џудиста свих свремена на просторима старе Југославије.

Она је Мајдову честитала на освојеној медаљи која, како је навела „сјаји златним сјајем" и пожелела му успех у наставку спортске каријере.

Немања Мајдов је казао да је поносан што је данас у Старом двору нарочито због тога што је пре неколико месеци добио награду за најбољег спортисту Београда, те да му је част што је оправдао то звање.

"Поносан сан што сам донео другу светску медаљу Србији у историји, прву сам такође освојио ја и то 2017. године када сам добио злато. Ова бронзана медаља има посебну причу јер сам пре два месеца имао операцију колена, ризиковао сам читаву каријеру, али сам отишао због бодова за Олимпијске игре. Победио сам пет мечева и дошао сам до медаље. Мој циљ је освајање олимпијске медаље и да Србији донесем прву медаљу са тог такмичења", рекао је Мајдов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво