Достанић и Релић шампионке Европе у кајаку 

Српске кајакашице Марија Достанић и Биљана Релић постале су у Рачицама шампионке Европе у кајаку двоседу на 500 метара у конкуренцији сениорки до 23 године.

Достанић и Релић су до златне медаље стигле одличном вожњом, а трку су извеслале за 1:45.508.

"Трка је била јака и одлично смо извеслале. Јако сам задовољна како смо финиширале трку и мислим да нам је то и донело златну медаљу. Веома сам поносна и на моју партнерку Биљану Релић и пресрећна сам што смо узеле злато", рекла је Достанић за сајт Кајакашког савез Србије после доделе медаља.

Сребро је припало посади Мађарске Бибен и Бако (1:45.532), док су се бронзом окитиле Рускиње Долгова и Одинцова (1:46.798).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво