Победа и пораз рвача на Европским играма

По једну победу и пораз постигли су наши рвачи грчко-римским стилом на Европским играма у Минску. Мате Немеш је у категорији до 67 килограма савладао Швајцарца Андреаса Веша (8:0), али је потом у четвртфиналу изгубио од Грузијца Шмагија Болквадзеа (0:2).

Сличну судбину у категорији до 77 килограма доживео је Александар Максимовић. Био је бољи од Пољака Едгара Бабајана у осмини финала (3:1), а затим је изгубио од Емре Басара (4:6), мада се мора констатовати да је оштећен од стране судије који није кажњавао пасивну борбу Турчина.

Уколико се ривали који су их победили пласирају у финале, Немеш и Максимовић проћиће у репасаж и добити шансу да се боре за бронзу.

Сања Вукашиновић, наша репрезентативка у стрељаштву која је у четвртак испунила олимпијску квоту најавила је нове успехе.

"Током целе године држим висок ниво форме, три пута сам била у финалу и ова квота је резултат напорног рада. Имала сам притисак и трему, али се исплатио труд и припреме на психичком и техничком плану. Сад могу да се опуштеније припремам за Европско првенство у Светске купове", истакла је Сања Вукашиновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво