Пета медаља у Минску, Мићићу сребро у рвању

Репрезентативац Србије у Рвању Стеван Мићић освојио је сребрну медаљу на Европским играма у Минску у категорији до 57 килограма.

Стеван Мићић освојио је сребрну медаљу у рвању слободним стилом. Србин који је рођен и живи у Америци поражен је у финалу категорије до 57 килограма од Амирасланова из Азербејџана.

"Веома сам поносан што представљам Србију и што доносим сребрну медаљу. То ми значи много, али још више значи људима и дефинитивно ће помоћи за развој рвања слободним стилом" - рекао је вицешампион Европских игара Стеван Мићић.

Мићић је донео пету медаљу Србији у Минску.

Уз Мићићево сребро, Србија се окитила златом и сребром у стрељаштву, као и са две бронзе у самбуу.

Зорана Аруновић није успела да освоји и трећу медаљу на Европским играма. Финале дисциплине МК пиштољ завршила је на 7. месту. Од наших стрелаца Миленко Себић се такмичио у троставу. Био је 13. док је Лазар Ковачевић завршио квалификације на 23. месту.

 

Боксер Владан Бабић поражен је у четвртфиналу од европског првака Украјинца Викхриста у супертешкој категорији (преко 91 кг).

 

Кајакашица Милица Старовић пласирала се и у финале трке на 200 метара, па ће се у четвртак борити за две медаље - на 200 и 500 метара. Марко Драгосављевић мораће се задовољити Б финалом.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво