Други дан у Минску: Први тренинзи и испуњавање слободног времена

Све је више спортиста Србије који пристижу у Минск где се одржавају друге Европске игре на којима ће многи моћи да обезбеде и пласман на Олимпијске игре. Србију ће на играма представљати 66 такмичара у 12 спортова, а многи од њих су већ одрадили и прве тренинге на борикуштима.

Како проводе слободно време, имају ли трему пред наступ као и каква су им очекивања у наредним такмичарским данима, покушао је од наших спортиста да сазна специјални извештач РТС-а.

Оптимизам који влада у редовима спортског тима Србије има добре основе судећи по досадашњим резултатима који подижу самопоуздање наших спортиста.

Предстоница Белорусије домаћин је за 4.000 спортиста из 50 држава, а упркос тако жестокој конкуренцији наши спортисти поручују да ће учинити све да направе још бољи резултат него пре четири године у Бакуу када је освојено 15 медаља, укључујући и осам златних.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво