Први пораз Џошуе, Руиз светски првак

Мексички боксер Енди Руис класичним нокаутом савладао је Британца Ентонија Џошуу у борби за титулу светског првака у тешкој категорији. Судија је прекинуо меч у Медисон Сквер Гардену у Њујорку у седмој рунди проценивши да Џошуа више не може да настави меч.

Из меча у коме су супарници размењали нокауте мексички боксер Енди Руис је изашао као победник, а Ентони Џошуа је доживео први пораз у професионалној каријери после 22 победе.

Британац, досадашњи шампион у ВБА,ВБО и ИБФ категоријама, је планирао да се сретне са земљаком Тајсоном Фјуријем, али је услов за то била победа над Руизом.

Џошуа је добро почео меч и већ у трећој рунди послао противника на под, али је Руиз убрзо узвратио а онда наставио серијом жестоких напада да би после једног од ногдауна у седмој рунди судија морао да прекине меч и добели му победу.

Мексичком боксеру Енди Руису је то била 33 победа (22 нокаутом), уз један пораз.

Након меча поражени Британац је загрлио ривала и одао му признање честитајући титулу светског првака, али и истакао да их убрзо чека реванш.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво