Бронза за Николићеву на Гренд слему у џудоу

Српска џудисткиња Милица Николић освојила је бронзану медаљу на Гренд слему у Бакуу и направила још један важан корак ка пласману на Олимпијске игре у Токију.

Милица је на путу до одличја, у првој борби савладала Рускињу Сабину Гиљазову захватом за ипон после 1:07 минута борбе, а потом у четвртфиналу изгубила од Катарине Косте из Португалије на вазари (1:0).

У репасажу савладала је Словенку Марушу Штангар на ипон у финишу меча и обезбедила борбу за бронзану медаљу против још једне Португалке, Марије Сидерот.

У дуелу за бронзу српска џудисткиња славила је захватом за ипон пет секудни пре истека регуларног тока борбе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво