Укупно 237 посада на "Трофеју Београда" на Ади Циганлији

Традиционална Београдска интернационална регата "Трофеј Београда" у веслању одржаће се овог викенда на Ади Циганлији, уз учешће 237 посада из Србије, Мађарске и Бугарске.

Регата има историју дугу скоро четири деценије, а организујеу је Веслачки савез Србије (ВСС), уз свесрдну подршку Градског секретаријата за омладину и спорт Града Београда, Града Београда, Министарства омладине и спорта Републике Србије и Јавног предузећа "Ада Циганлија".

Ове године на стази ће бити такмичари у свим узрасним категоријама, укључујући и ветеране, с тим што ће се за Трофеј главног града борити само веслачки подмладак.

"С обзиром на то да је овогодишњи календар такмичења згуснут, Београдска интернационална регата 'Трофеј Београда' биће одржана свега недељу дана после Прве регате Купа Србије, Отвореног првенства Београда и првог кола Омладинске лиге Србије. Поред свих домаћих клубова учешће су узела и четири бугарска и два мађарска клуба", изјавио је генерални секретар ВСС Небојша Јевремовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво