Тигар се вратио!

После бројних повреда, скандала, неуспеха на свим пољима, Тајгер Вудс се вратио на стазе славе - освојио је први Мастерс после 2008. године.

Највећи повратак у историји спорта. Многи амерички медији овим речима описују успех Тајгера Вудса.

Тајгер Вудс је освојио Ју-Ес Мастерс, први након 2008. године и бројних проблема и невоља на свим пољима.

"Невероватно... Прошле године сам био срећан што поново играм, а сада сам шампион, 22 године након првог трофеја. Нестварно искуство", рекао је Вудс након тријумфа у Аугусти.

Тајгер Вудс је пре више од једне деценије био један од најпознатијих (ако не и најпознатији) спортиста на свету. Био је непобедив, освајао је турнире, имао милионске уговоре...

Форбс је проценио да је од спонзорских уговора и турнира до данас зарадио милијарду и по долара!

Али, крајем прошле деценије, кола су кренула низбрдо. Афере су му уништиле брак и укаљале углед - спонзори су му окренули леђа... Имао је саобраћајну несрећу, ухапшен је због вожње под дејством алкохола или опијата...

Вудсу није било до голфа, а када му се коначно вратио - уследила је серија повреда због којих није могао поново да заблиста.

Све до данас, када је освојио Мастерс, први од 2008. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво