Конор Мекгрегор ухапшен у Мајамију

Звезда ММА, Конор Мекгрегор ухапшен је у Мајамију, после инцидента током којег је отео и разбио телефон једног од обожавалаца, јавља Мајами хералд.

Инцидент се догодио испред славног Фаунтаинблу Мајами бич хотела, а Мекгрегор је одмах оптужен по више тачака, укључујући отимачину и недолично понашање.

Према полицијском извештају, Мекгрегор је са обожаваоцем изашао из хотела, у којем се налази познати ноћни клуб "Лив", око 5 изјутра.

Када је обожавалац покушао да га услика, Мекгрегор му је избио телефон из руке и затим га изгазио, наводи се у полицијском извештају.

Мекгрегор је, затим, подигао хиљаду долара вредан телефон са тла и отишао, пише Мајами хералд.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво