Хармон: Нећу код Трампа, сусрет са Обамом би био супер

Играч Њу Ингланд патриотса Дјурон Хармон први је члан шампионске екипе који је одлучио да не иде у традиционалну посету америћком председнику Доналду Трампу, најавивши да би сусрет са Бараком Обамом "био супер".

"Нећу ићи у Белу кућу. Они ме тамо не желе", рекао је Хармон за канал Ти-Ем-Зи, непосредно после Супербоула у којем су његови Патриотси победили Лос Анђелос ремсе 13:3 и освојили шесту титулу шампиона НФЛ лиге.

Традиционално, шампиони лига америчких професионалних и универзитетских лига иду на пријем код председника САД, али је од доласка Трампа у Белу кућу традиција донекле измењена, јер је неколико екипа одбило да се појави код првог човека Америке.

Прваци НБА лиге, Голден Стејт вориорси су се уместо са Трампом, састали са његовим претходником у Белој кући Бараком Обамом.

Патриотси, чији су власник Роберт Крафт, тренер Бил Беличек и главна звезда Том Брејди у неколико наврата подржавали Трампову политику, али је позив за наредни пријем унапред одбило неколико играча тог тима.

Трамп је прошле године прво позвао, па затим и одустао од пријема тима Филаделфије, наводећи да се не слаже са играчима тог тима око протеста током извођења америчке химне.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара