Преминуо чувени фински ски-скакач Мати Никенен

Легендарни фински ски-скакач Мати Никенен преминуо је у 56. години живота, преносе локални медији.

Четвороструки олимпијски и петоструки светски шампион, један од највећих и најбољих у том спорту свих времена, преминуо је у ноћи између недеље и понедељка.

Остаће забележено да је на Зимским олимпијским играма у Сарајеву 1984. и Калгарију 1988. године освојио пет златних и једну сребрну медаљу, а касније и турнеју "Четири скакаонице".

Укупно је имао 46 победа, а чак 76 пута нашао се на подијуму.

После трофејне каријере, имао је много проблема са алкохолом и кршењем закона, због чега је једно време провео и у затвору.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво