Бесплатно клизање током распуста

Београдски ђаци основних и средњих школа током распуста имаће бесплатно клизање у неколико термина на градским клизалиштима. Од 1. до 17. фебруара клизање је слободно у неколико термина на теренима Спортских центара "Ташмајдан" и „Пионир“ и на „Ади Циганлији“ слободни термини су до 28. фебруара.

Бесплатно клизање на Ташмајдану и то сваког дана од 1. до 17. фебруара у неколико термина - од 10 до 12 часова, од 12:30 до 14:30 и од 15 до 17 часова.

Бесплатно клизање на највећем отвореном клизалишту обезбедио им је Спортски центар "Ташмајдан" у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину Града Београда.

Бесплатне термине ђаци ће имати и у највећој леденој дворани у граду, у "Пиониру" и то од 2. до 24. фебруара сваког дана у два термина - од 11 до 12:30 и од 14 до 15:30 часова.

На Ади Циганлији, почевши од данас до 28. фебруара, бити омогућено потпуно бесплатно клизање у пет дневних термина (10:00-11:30, 12:00-13:30, 14:00-15:30, 16:30-18:30, 19:00-21:00), као и преко 100 сати бесплатних програма, који ће обухватати аниматоре, позоришне и луткарске представе, наступе кловнова и мађионичара, као и бројне тематске журке и спектакле на леду.

У сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда за све ученике основних и средњих школа обезбеђено је целодневно бесплатно коришћење клизаљки уз ђачку књижицу.

Изнајмљивање клизаљки за децу до 7 година такође ће бити потпуно бесплатно, док је за све остале посетиоце и заљубљенике у клизање обезбеђена симболична цена од 150 динара.

ЈП "Ада Циганлија" позива све суграђане да их посете и уживају у свим зимским чаролијама које је то предузеће припремило за предстојећи зимски распуст.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара