Јевремовић: Имамо континуитет, главни циљ је Токио

Генерални секретар Веслачког савеза Србије Небојша Јевремовић оценио је 2018. годину као успешну због одржања континуитета освајања медаља на највећој светској позорници и за наредну најавио борбу за олимпијске визе у Токију.

"У резултатском смислу битно је да смо бронзом четверца на ЕП за јуниоре, бронзом дубл скула Ђерић/Славнић на ЕП за сениоре до 23 године и сребром Марка Марјановића у скифу на Медитеранским играма имали освајаче медаља на великим такмичењима. Остаје жал што се, када је конкуренција сениора у питању, нисмо домогли европских и светских медаља", оценио је Јевремовић.

Ипак, како је навео, сви се надамо се да ћемо уз велико појачање у стручном штабу, које смо недавно добили ангажовањем славног светског стручњака, Италијана Днованија Постиљонеа, већ наредне сезоне и у овој, најзначајнијој категорији јуришати на највише пласмане.

"Прве плодове рада када су сениори у питању, очекујемо у најскоријем временском року тј. већ наредне године када ће се водити главне битке за пласман на Олимпијске игре у Токију 2020. Надамо се да ће неколико српских посада успети да се домогне „визе" за Токио", поручио је Јевремовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво