Јевремовић: Имамо континуитет, главни циљ је Токио

Генерални секретар Веслачког савеза Србије Небојша Јевремовић оценио је 2018. годину као успешну због одржања континуитета освајања медаља на највећој светској позорници и за наредну најавио борбу за олимпијске визе у Токију.

"У резултатском смислу битно је да смо бронзом четверца на ЕП за јуниоре, бронзом дубл скула Ђерић/Славнић на ЕП за сениоре до 23 године и сребром Марка Марјановића у скифу на Медитеранским играма имали освајаче медаља на великим такмичењима. Остаје жал што се, када је конкуренција сениора у питању, нисмо домогли европских и светских медаља", оценио је Јевремовић.

Ипак, како је навео, сви се надамо се да ћемо уз велико појачање у стручном штабу, које смо недавно добили ангажовањем славног светског стручњака, Италијана Днованија Постиљонеа, већ наредне сезоне и у овој, најзначајнијој категорији јуришати на највише пласмане.

"Прве плодове рада када су сениори у питању, очекујемо у најскоријем временском року тј. већ наредне године када ће се водити главне битке за пласман на Олимпијске игре у Токију 2020. Надамо се да ће неколико српских посада успети да се домогне „визе" за Токио", поручио је Јевремовић.

број коментара 0 пошаљи коментар