Путин одликовао Удовичића

Амбасадор Русије Александар Чепурин уручио је медаљу и повељу министру омладине и спорта Вањи Удовичићу којом га је за допринос у организацији 19. светског фестивала омладине и студената у Сочију одликовао председник Русије Владимир Путин.

На том окупљању младих у Сочију учествовала је делегација из Србије од 217 учесника што, према речима Удовичића, довољно показује квалитет сарадње две земље.

"Сарадња младих две државе показује да имамо светлу будућност", рекао је Удовичић и подсетио да је протеклих година на том фестивалу учествовало по 20-ак студената из Србије.

Захваљујући Чепурину, направљен је огроман искорак, па је већ на 19. фестивал отишло 217 младих из Србије, рекао је Удовичић.

Млади су током тих седам дана трајања фестивала учестовавали на панел дискусијама и радионицама из области културе, науке и екологије.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво