Јована Прековић за РТС: Без страха до злата

Јована Прековић је у суботу постала светски шампион у каратеу. Специјално за РТС, 22-годишња девојка из Аранђеловца открива који је био одлучујући тренутак на путу до златне медаље.

Јована је за РТС рекла да је преломни тренутак био други меч на шампионату.

"То је био други меч. Када је судија рекао да кренемо, ја сам схватила - ја могу све овде да победим, ја се не плашим ничега. Од тада нисамо нисам уопште имала страх као што сам имала пре тог другог меча. Рекла сам ја ћу да решим све ово и брзо ћу да решавам. И то је довело до финала и златне медаље", сигурна је Јована Прековић

Млада Аранђеловчанка је тако титули шампиона Европе додала светско злато.

"Протекле године Јована је успела да освоји тутулу шампина Европе у категорији до 61 килограм. Ове године је постала првакиња света и мислим да је то један прави пут. Све долази у правом моменту, ако погледамо Олимпијске игре, а то је Токио 2020. године", сматра Роксанда Атанасов, Јованин тренер.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво