Удовичић за РТС: Омогућавамо младима да се бесплатно баве спортом

СОФА Опен, највеће бесплатно спортско такмичење за младе у Србији, окупило је у Београду 600 младих спортиста из целе земље како би током викенда одмерили снаге у шест различитих спортова. Гост Дневника РТС-а био је министар омладине и спорта, Вања Удовичић, идејни творац овог пројекта.

СОФА (Студентске и омладинске физичке активности) је пројекат Министарства омладине и спорта, који омогућава бесплатно бављење спортским активностима младима у целој Србији током целе године.

"Ми смо пре четрири године успоставили једнинствен програм у Европи. Пружамо младима да се потпуно бесплатно баве спортом. За ове четири године окупили смо 22 000 младих широм Србије. Јуче је био СОФА дан, дан када позивамо све младе да дођу у Београд са се такмиче и да покажу своје умеће на терену. Овај пројекат даје могућност да се потпуно бесплатно бавите спортом", рекао је министар Удовичић. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво