Ћулум поражен од Мејера у борби за четвртфинале

Последњи џудиста који је предствљао Србију на Светском првенству у Бакуу заустављен је у осмини финала у конкуренцији бораца који су тежи од 100 килограма.

Ђулум је био слободан у првом колу, а до свог првог тријумфа на овом великом такмичењу дошао је изузетним ипоном у мечу против Словенца Вита Драгића.

Указала се прилика за одличан резултат. Ипак у следећој борби Холнђанин Рој Мејер био је искунији од Жарка који се нашао у захвату противника.

"Већ сам радио са њим и то пре мање од два месеца на Гран прију у Будимпешти. И тада сам изгубио, па смо за овај меч променили тактику. Ушао сам у технику јако рано, он је био свеж и искористио је тај тренутак у своју корист. Нисам задовољан, али знам да сам да сам близу да побеђујем најбоље борце у својој категорији.", рекао је 22-годишњи Ћулум коме је ово друго учешће на Светском првенству.

Србија више нема предстванике, а последњег дана шампионата најбољи џудисти света бориће су тимској категорији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво