Српске шампионке пред домаћом публиком

Празник теквондоа у Београду. Током два дана у Спортској дворани “Ранко Жеравица” најбољи борци одмераваће снаге у формама и борбама. На татамију новобеоградске спортске хале одржаће се такмичење у свим узрастним категоријама, од пионира до сениора.

"Изузетно смо задовољни бројем учесника нарочито јер ће за најмлађе ово бити веома вредно искуство. За такмичаре у формама одлична провера пре предстојеће Светско првенство", рекао је Мирослав Кркљеш, генерални секретар Таеквондо асоцијације Србије.

У недељу 23. септембра публика ће моћи да гледа трофејне српске теквондистикиње: Милицу Мандић, Тијану Богановић и Вању Станковић.

"Увек је посебна атмосфера када се такмиче пред српском публиком. Куп Србије дошао је у право време када је у питању њихов такмичарски распоред рекао је Драган Јовић, тренер таеквондо репрезентације Србије.

Тијана Богдановић, српска репрезентативка истакла је да ће учешће на Купу Србије донети посебну атмосферу.

"Нисам се дуго борила пред домаћом публиком, односно од прошлог Галебовог трофеја. Увек је то посебан осећај. Има више треме али је свакако и задовољство како за мене тако и за мени драге људи који могу да дођу да ме гледају уживо и навијају", рекла је Тијана Богдановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи