Јована Рогић испала после борбе са актуелном светском шампионком

Српска џудисткиња је поражена у другој рунди категорије до 57 килограма од Монголке Семије Дорсјурен. Рогићева је била равноправна све до краја борбе, ипак актуелна светска шампионка и први носилац на овом шампионату је у последњих пола минута искористила моменат Јованине непажње и ухватила је у захват.

Српска џудсткиња је пре дуела са Дорсјурен, у првој рунди победила на вазари противницу из Шпаније Халоне Екисоаин.

"Нисам задовољна исходом, али сам ток меча је био добар. Позитивно је да сам се добро носила у целој борби. Изгубила сам због пада концентрације што је можда иначе мој проблем. Да је био бољи жреб, можда бих направила бољи резултат на првенству", рекла је чланица џудо клуба
Славија из Новог Сада.

Председник Европске џудо уније Сергеј Соловејчик и Иван Тодоров, први човек Џудо савеза Србије током Светског првенства у Бакуу, потписали су меморандуме о сарадњи за реализацију пројеката "Сигурне школе" и "Унапређење џудо спорта у полицији" у нашој земљи. Потписивању меморандума присуствовали и директор ЏСС-а Драган Атанасов, као и потпредседница Европске џудо федерације и некадашња светска шампионка Џејн Бриџ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи