Боксери завршили припреме, следе међународни турнири

Најбољи српски боксери, чланови сениорске и омладинске репрезентације, завршили су тронедељне базичне припреме на Копаонику и спремно дочекују јесење изазове на међународној сцени.

Како се наводи у саопштењу Боксерског савеза, биће направљене две екипе, А ће путовати на спаринге у Румунију и учествовати на међународном турниру Златни појас у Букурешту, а Б екипа путује у Русију у базу Чехов, где ће тренирати са руским тимом.

По завршетку припрема у Русији српску селекцију очекују још три такмичења: Ајндховен куп у Холандији, Златни гонг у Македонији и Златна рукавица у Србији.

Селектор боксерске селекције Србије Милан Пиперски задовољан је урађеним у протеклом периоду.

"Велики циљеви постављени су испред нас, тако да сада само остаје да боксери побеђују у рингу. Циљано такмичење је Европско првенство 2019. године у Белорусији, тако да ће овај циклус бити искоришћен за јаке турнире и стицање међународног искуства. Током зиме нас очекује нови циклус припрема и мечева, а финални избор учесника Европског првенства биће на пролеће након Београдског победника и државног првенства", рекао је Пиперски.

број коментара 0 Пошаљи коментар