Томићевић и Зорић освојили светску бронзу

Репрезентативци Србије у кајаку Марко Томићевић и Миленко Зорић освојили су бронзану медаљу на Светском првенству у Португалији у трци на 1.000 метара. Министар Удовичић честитао кајакашима.

Светски шампиони из чешких Рачица, али и прваци Европе и сребрни из Рија, трку су завршили у времену 3:17.407.

На трону их је наследила посада из Немачке Макс Хоф/Маркус Грос (3:15.797), док је сребро припало Шпанцима Франсиску Кубељосу и Ињигу Пењи (3:16.617).

Удовичић честитао бронзу кајакашима

"Кајакаши Марко Томићевић и Миленко Зорић, наши актуелни вицешампиони Олимпијских игара, тандем који је четири године узастопно на европским и светским постољима, пример су упорности, тимског духа, увек присутног мотива за доказивањем и момака који се увек свим срцем боре за нашу земљу."

"Честитам Марку и Миленку освајање бронзане медаље на Светском првенству у Португалу сигуран да је још много медаља пред њима! Честитам и њиховом стручном штабу и Кајакашком савезу Србије на овом успеху!", наводи се у честитки министра Удовичића.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво