Почело регионално финале Спортских игара младих

Регионално финале Спортских игара младих почело у Сплиту уз учешће малишана из Србије, Хрватске и Босне и Херцеговине. Србију ће представљати 300 школараца, који су то право стекли победама на државном финалу.

"И ове године наставили смо да се успешно боримо за наш основни циљ, а то је да се дух Спортских игара шири и да се боримо за сваки дечији осмех. Спорт, игре и младост или срећа, изазов и мотив, су скраћенице која симболизује много, а ако ставимо све то у наш оквир, добијемо Спортске игре младих", изјавила је председница СИМ Србија Ивана Јовановић.

Како је навела, пета јубиларна сезона у Србији донела је пуно рекорда.

"Сва деца која су ове године учествовала у Играма, по градовима и местима Србије, за нас су победници. Сада деци у Сплиту желим да упознају нове пријатеље, имају једно мини летовање и такмиче се. Наравно и да уживају на спектакуларној церемонији затварања Игара, која ће се по традицији одржати на Риви и пуни утисака дођу својим кућама и памте ову најлепшу спортску причу за децу", истакла је Јовановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи