Триатлон спектакл у Београду

Београд ће и ове године бити домаћин најбољим Европским триатлонцима који ће се окупити 23. септембра ове године, како би проверили своју физичку и менталну спремност на триатлон трци "11ТРИ Белграде". У складу са тим је и основан Тратлон клуб 11ТРИ у сарадњи са Триатлон Савезом Београда, у коме ће сви они који су спремни да се опробају у дугим дистанцама, припремати за предстојећи спектакл.

Триатлон је најбрже растући спорт на свету, веома популаран како у професионалном тако и у рекреативном сегменту, па не изненађује и чињеница да се ове године очекује више од 400 такмичара из целог света, а обзиром да је стаза трке потпуно равна, веома је погодна за постизање нових личних рекорда и самим тим јако популарна међу такмичарима.

Овај велики спортски догађај ће по други пут окупити физички најспремније појединце који ће сами прелазити деонице, али и тимове који могу поделити своје учеснике по сегментима трке како би препливали 1.9км на Ади Циганлији где ће и бити централни догађај, возили бициклу 90км преко моста на Ади и главном савском магистралом са крајњим тачкама на Новом Београду до скретања за Железник на Обреновачком путу и истрчали 21км од Аде Циганлија до Београда на води.

Трка је организована у складу са стандардом најпознатијих светских попут  Иронман-а, Оушн Лаве, Челенџа, а на чијим такмичењима се надмеће и по 2500 учесника 

Већ  је потврђено учешће великих имена у триатлону, а пријаве су отворене до 15. Септембра.

Атрактивност самог догађаја 11ТРИ Белграде као и локације старта и циља такмичења на Ади Циганлији по други окупиће велики број гледалаца и триатлонаца који су напорно тренирали како би управо у Београду остварили што бољи резултат и померили своје границе издржљивости.

Биће ово дан изазова, спорта и добре забаве на једном месту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво