Милица Мандић сребрна у Риму

Милица Мандић нас је још једном обрадовала врхунским резултатом на међународној спортској сцени. На Гран прију у Риму, олимпијска шампионка из Лондона освојила је важне бодове за одлазак у Токио 2020.

Ућешће на Гран прију у Риму Мандићева је почела је онако како је и навикла српску спортску јавност, победом над репрезентативком Казахстана Дениз Кансел 9:6.

У другом дуелу у Риму, нокаутом је при резултату 3:0 решила Хрватицу Иву Радош. Са одличном Корејком Да Бин Лее, у полуфиналу за памћење, још једном је показала зашто је врхунска такмичарка. У златном боду, после резултата 14:14, Мандићева је изборила улазак у велико финале. У борби за злато овога пута је била боља Пољакиња Александра Ковалчук.

"Задовољна сам резултатом у Риму. Иако се нисам осећала најбоље у мечевима, заједно са тренером сам проналазила начин да победим. Борбе су биле добре, са јаким противницама и то ми је битно за наставак сезоне као и за ранкинг листу", истакла је Милица Мандић.

Драга Јовић тренер Милице Мандић и тренер репрезентације Теквондо асоцијације Србије није крио задовољство постигнутим резултатом. Јовић се осврнуо и на учинак Орлова током прва два такмичарска дана Гран прија у Риму.

"Ово је први Гран при у овој години.Нажалост сви наши такмичари су испали у првим борбама, иако су били изванредни. Овај лош низ је прекинула Милица. Сребро је одличан резултат и задовољни смо постигнутим. У недељу се такмичи Вања Станковић и надамо се још једном добром наступу", истакао је Драган Јовић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи