Инспекција ФИСА задовољна напустила Београд

Представници Светске веслачке федерације (ФИСА) задовољни су напустили Београд после инспекције поводом одржавања Светског купа на Савком језеру.

Тим поводом у посету Веслачком савезу Србије, главном техничком организатору предстојеће значајне регате, била је инспекција ФИСА и судећи према њиховој реакцији Београд и ВСС ће још једном организациони испит положити са највишим оценама.

"У склопу редовне инспекције ФИСА посетили су нас технички делегати ФИСА, Швајцаркиња Натали Филипс и Холанђанин Јост Де Гус. Обишли су Регатни центар, а упутили смо их у детаље око постављања веслачке стазе и безбедносних мера које ће важити како на самој стази тако и ван ње. Били су задовољни виђеним, као и начином како теку припреме за први овогодишњи Светски куп, који је и прошле године одржан у нашем главном граду", рекао је бивши репрезентативац Никола Стојић, један од организатора Светског купа.

Стојић је подсетио да ВСС има велико искуство организовања великих веслачких догађаја на Савком језеру.

"Чврсто верујемо да ће сви учесници Светског купа, Београд и Србију и ове године напустити са најбољим утисцима".

Прва регата Светског купа у Београду одржава се од 1. до 3. јуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво