Трагедија, настрадали млади канадски хокекејаши

Трагедија у Канади. У судару аутобуса са хокејашима омладинског тима Хамболт Бронкоса и камиона са приколицом погинуло 14 особа.

До трагедије је дошло у близини Тиздејла, када је у аутобус ударио камион са прилколицом. У аутобусу се налазило 28 особа, међу којима и хокејаши од 16 до 21 године стартости.

Повређени, њих четрнаест, су превежени болницу, а међу њима троје је у критичном стању.

"Наше мисли и молитве су уз породице нашег особља и играча које су погођење невероватном трагедијом која нас је задесила. Наша породица Бронкос је у шоку и покушавамо да се држимо са нашим великим губитком", наводи се у кратком саопштењу председника клуба Кевина Геринџера.

Судар се догодио у петак око 17 часова по локалном времену. Хокејаши су путовали на пету утакмицу плеј-оф серије против екипе Нипавина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво