"Вепрови" убедљиви у вечитом дербију

На отварању Прве лиге Србије, Крагујевац Вaјлд Боарси су на сјајан начин кренули поход на трећу узастопну титулу шампиона Србије, убедљиво савладавши највеће ривале, београдске СББ Вукове, резултатом 38:21 (7:14, 21:0, 3:7, 7:0).

Крагујевчани су сјајно отворили утакмицу, поентиравши већ у првом драјву, у ком је амерички квотербек Далтон Оливер најпре освојио велики део терена пасом ка Стахињи Степовићу, да би одмах затим довршио посао проигравањем Петра Гоића - 7:0.

Међутим, одмах је стигао одговор са друге страње, преко Американца Џихада Карија Верчера, који је изједначио трчањем за 32 јарда из четвртог покушаја (7:7), а затим за преокрет упослио дугогодишњег сејфтија Ивана Недељковића, који од ове сезоне игра рисивера - 14:7.

Уследио је муњевит одговор Оливера, који се са два трчања за тачдаун и једним пасом ка Стефану Ђурићу постарао да Крагујевчани на одмор оду са лепом предношћу - 28:14.

Почетком другог полувремена почео је велики пљусак, по ком су се нешто боље снашли Београђани и вратили се у игру пасом Верчера ка Николи Симовићу, Крагујевчанину који је прошао све селекције Дивљих вепрова, а у Вуковима је већ четврту сезону (28:21). Међутим, испоставило се да је то било све што су успели да ураде.

Одбрана Вепрова од тог тренутка заиграла је фантастично, ређале су се интерсепције, секови, добра обаранаја, па поена на противничком конту до краја утакмице није било.

На другој страни, Гоић је филд голом увећао вођство на два поседа (31:21), да би коначан ударац противнику Оливер задао пасом ка Страхињи Степовићу.

Крагујевчане за две недеље очекује још једна важна утакмица, на старту ЦЕФЛ лиге, у Истанбулу, где ће им противник бити видно појачани шампиони Турске, Коч Рамси.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи