Коновалов одбранио светску титулу, Пантелић првак Европе

Кик боксер "Палминих тигрова" из Јагодине Александар Коновалов нокаутом је победио изазивача Витора Коимбру из Португала, и тако одбранио титулу професионалног светског првака у категорији лоу кик до 64,5 килограма.

Коновалов је јуче противника савладао у првом минуту прве рунде.

Његов клупски колега Немања Пантелић, са 3:0 победио је Италијана Мариа Нанија и освојио је титулу професионалног првака Европе у категорији К1 до 78,1 килограма. Боксовали су пет рунди по три минуте.

Борбама за титуле претходило је пет уводних дуела.

Професионалне мечеве у Јагодинској спортској хали, уз бурно навијање, пратило је око 5.000 гледалаца.

Међу њима су били и први потпредседник Владе и министар спољних Ивица Дачих, министар рударства и енергетике Александар Антић, секретар у МСП Ивица Тончев, председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић - Палма, амбасадори НР Кине, Египта, УАЕ, Турске...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи