Успешна промоција Универзитетских игара 2020. у Београду

Промоција Европских универзитетских игара 2020. године у Београду одржана је у Дому омладине, уз жељу да српски спортисти освоје што више медаља, а Србија опет покаже традиционално гостопримство. Европске универзитетске игре одржаће се од 12. до 25. јула 2020. године.

Богатим уметничким програмом, уз учешће најмлађих спортиста из свих савеза, најављено је такмичење на којем ће учествовати више од 6.000 спортиста из 25 држава, односно више од 500 универзитета.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић пожелео је успешне Универзитетске игре, да српски спортисти освоје што више медаља, али пре свега пренесу гостопримство које Србија има.

"После организовања неколико великих такмичења последњих година, ове игре требало би да буду круна нашег спорта, јер база лежи на универзитету", изјавио је Удовичић.

Промоцији су присуствовали и представници фудбалског, кошаркашког одбојкашког, рукометног, стонотениског, бадминтон, џудо, оријентиринг, веслачког, пливачког, стрељачког савеза и триатлон уније, као и гости из Македоније, Италије, Белорусије и са Кипра.

Европске универзитетске игре одржаће се од 12. до 25. јула 2020. године.

број коментара 1 пошаљи коментар
(понедељак, 05. мар 2018, 18:04)
anonymous [нерегистровани]

Zaboravili ste da spomenete

Prisustvovali su i predstavnici sportsko penjačkog saveza.