Српски боксери победили Словенију у Лазаревцу

Репрезентација Србије у боксу победила Словенију са 4:3 у пријатељском мечу две селекције у Лазаревцу. У препуној хали "Колубара" виђен је прави бокс спектакл, а у мечу вечери у супертешкој категорији Лазаревчанин Немања Столић, уз велику подршку публике, победио је Миху Виндиса са 2:0.

Бокс вече у Лазаревцу одржано је у организацији Боксерског савеза Србије, уз покровитељство града Београда.

Резултати преосталих шест борби: Стефан Марковић - Матеј Риазанов 0:2 (до 52кг), Бојан Тимотијевић - Алберт Елшани 2:0 (до 60кг), Ненад Јовановић - Гаши 0:2 (до 66кг), Вељко Глигорић - Алекс Гузеј 2:0 (до 56кг), Немања Гавриловић - Тадеј Церног 2:0 (до 60кг) и Никола Стевановић - Денис Лазар 0:2 (до 80кг).

"Следећи изазов за наше репрезентативце јесте Куп БиХ у Бијељини од 9. до 11. марта и то ће бити последња провера, након које ће селектор најбоље повести на двонедељне заједничке припреме са хрватским тимом у њихов Тренинг центар за бокс Сесвете у Загребу. По завршетку припрема у Хрватској, 'орлови' путују у Румунију на Првенство Европе у конкуренцији до 22 године", рекао је председник Бокс савеза Србије Ненад Боровчанин.

Селекције младих боксера свој пут ка Европском првенству у Италији (од 17. априла) настављају турниром у мађарском Егеру (5 - 10. марта ), следи Трофеј Подгорице и завршне припреме у мађарском Националном тренинг центру Балатон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво