Иван Стевић спортски директор трке Кроз Србију

Најбољи бициклиста наше земље у последње две деценије и двоструки победник медјународне бициклистичке трке Кроз Србију, Иван Стевић, нови је спортски директор наше најпрестижније и најпознатије трке.

Припреме за овогодишњу, 59. међународну трку Кроз Србију увелико су у току. Трка ће се возити почетком јуна и садржаће пет етапа.

Градови домаћини етапа биће Мионица, Пожаревац, Шабац и Лазаревац, а Мионица је ове године постигла и посебан споразум са Бициклистичким савезом наше земље о партнерству, тако да ће се управо у овом граду формирати тренинг центар за напредак, развој и унапређење бициклизма у Србији.

Поред тога, нашу земљу ове године, крајем априла, очекује и 12. међународна трка Београд -Бањлука која је од ове године у првој категорији Међународне бициклистичке федерације, тако да се на нашим друмовима очекују и неке од најбознатијих светских екипа и возача из Про тура.

Бициклистички Свез Србије је у сарадњи са Министартсвом омладине и спорта покренуо и акцију по београдским школама, у којој ће бити подељено више од 250 бицикала најбољим ученицима, али и ученицима који су у лошијој матерјалној ситуацији, како би се пре свега промовисао бициклизам, здрави стилови живота, ојачала база у овом спорту и отишло корак даље у омасовљењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи