Читај ми!

Светски рекорд одвојио српски пар Микец-Аруновић од европског злата

Српски стрелци Дамир Микец и Зорана Аруновић освојили су синоћ сребрну медаљу на првенству Европе у Ђеру у конкуренцији мешовитих тимова. Златну медаљу однео је руски пар, а бронзу су освојили стрелци из Украјине.

Дамир Микец и Зорана Аруновић су у финалу имали 480 кругова, 2,8 мање од руског пара Маргарите Ломове и Антона Цермусова, који су уједно поставили и светски рекорд.

Бронзану медаљу освојили су Олена Костевич и Олеха Омелчук из Украјине.

Поводом освајања сребрне медаље на првенству Европе у Ђеру нашим стрелцима честитке су упутили председник Србије Александар Вучић, председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и министар омладине и спорта Вања Удовичић.

"У име грађана Републике Србије и у своје име, честитам Зорани Аруновић и Дамиру Микецу освајање сребрне медаље на овогодишњем Европском првенству. Надам се да ће и у наставку такмичења у Ђеру освојити још медаља са осталим стрелцима српске репрезентације и још једном доказати да се налазе у самом врху овог европског спорта", наводи се у честитки председника Александра Вучића, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво