Невена Игњатовић 26. у велеслалому, Вукићевић и Стевовић завршили спуст

Српска скијашица Невена Игњатовић заузела је 26. место у велеслалому на Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу. Вукићевићу 41. место у спусту, Стевовић 51.

Она је стазу прешла за 2:25,40 минута, односно са 5,38 секунди заостатка за победницом.

А најбоља у тој дисциплини била је Американка Михаела Шифрин, са временом 02.20,02, што јој је донело друго олимпијско злато.

Сребрну медаљу освојила је Норвежанка Рагнхилд Мовинкел, а бронзу Италијанка Федерика Брињоне. 

Српски скијаш Марко Вукићевић заузео је 41. место у спусту, док је његов репрезентативни колега и имењак Стевовић био десет места слабије пласиран.

Вукићевић је трку одвезао за 1:45,36 минута, што је за 5,11 секунди спорије од победника Аксела Лунда Свиндала, док је Стевовић био 51. уз 9,25 секунди заостатка. 

Сребро је припало Норвежанину Јансурду, а бронза Швајцарцу Фојцу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво