Последње коло НФЛ шампионата, познати учесници плеј-офа

Ноћас су одиграни сви сусрети последњег кола лигашког дела НФЛ-а. Познати су сви учесници плеј-офа, а своје место изборили су Билси, Тајтенси и Факонси.

Једно место није било обезбеђено у Националној фудбалској конференцији, а за њега су се борили Атланта и Сијетл. Тим Фалконса је славио против Пантера из Каролине са 22:10 и тиме обезбедио пласман у даље такмичење. С друге стране Сијетл је поражен од Аризоне 26:24 и на тај начин се опростио од плеј-офа.

У НФЦ шампионату водила се велика борба за позиције три и четири, а конкуренти су били ЛА Ремси и Њу Орлеанс сејнтси. Ремси су са резервним саставом поражени од Сан Франциска 34:13. Указану прилику није искористио тим из Њу Орлеанса поразом од Тампа Беја 31:24. Како је и Каролина поражена, Ремси ће у вајлд кард рунди имати предност домаћег терена против Атланте.

У АФЦ-у пласман у плеј-оф осигурали су Бафало билси и Тенеси тајтенси. Балтимор који је имао највеће шансе за даљи пласман изгубио је од Синсинатија са 31:27 и испао из даљег такмичења. Билси победом над Мајамијем 22:16 успевају у последњем колу да обезбеде плеј-оф.

Тенеси је победом против Џексонвила 15:10 обезбедио вајлд кард меч са Канзас ситијем, који је савладао Денвер са 27:24.

Прво место у АФЦ-у обезбедили су Њу Ингланд патриотси победом над Њујорком од 26:6. Другу пзицију у дивизији припала је екипа из Пицбурга победом над Кливлендом од 28:24, који је такмичење завршио без победе.

Резултати последњег кола:
Атланта - Каролина 22:10
Сијетл - Аризона 24:26
Тенеси - Џексонвил 15:10
Канзас сити - Денвер 27:24
Њу Ингланд - Њујорк 26:6
Пицбург - Кливленд 28:24
Сан Франциско - ЛА Ремс 34:13
ЛА Чарџерс - Оукленд 30:10
Тампа Беј - Њу Орлеанс 31:24
Филаделфија - Далас 0:6
Њујорк - Вашингтон 18:10
Минесота - Чикаго 23:10
Индијанаполис - Хјустон 22:13
Детроит - Грин Беј 35:11
Мајами - Бафало 16:22
Балтимор - Синсинати 27:31

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво