Министарство и општина граде спортске терене у Деспотовцу

Захваљујући Министарству омладине и спорта, Деспотовац је данас добио савремене спортске терене, у чију изградњу је инвестирано 1,5 милона динара, изјавио је Танјугу руководилац Канцеларије за младе у овом граду Ненад Божић.

Реч је о спортским теренима код Техничке школе, који су изграђени кроз пројекат "Осветли се" кога спороводи општина Деспотовац а финансира Министарство омладине и спорта, објаснио је Божић.

"Изграђен је нови тениски терен, унапређена теретана у природи и постављено осветљење кошаракашког и тениског терена, које ће највише корстити ученици Техничке школе али и сви млади и они који се баве спортом, јер су терени на отвореном и отворени за све", рекао је Божић.

Божић је напоменуо да је за изградњу терена Министарство дало милион динара а општине око 500 хиљада.

Ова сарадња општине и Министарства траје две године а прошле године је изграђен терен за кошарку који је "коштао", такођер око 1,5 милиона динара а министарсво је дало 1,1 милиона, потсетио је Божић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво