Читај ми!

Српски паратеквондисти освојили 12 медаља на ЕП у Софији

Репрезентација Србије у паратеквондоу освојила је укупно 12 медаља на Европском првенству у Софији, од којих седам у борбама, а пет у формама. Освојена су и два екипnа пехара, за друго место у борбама женских екипа, као и за треће у свеукупном пласману.

У борбама је Дејана Бачко освојила злато и бронзу у К41, односно К42, до 49 килограма, Јелена Терзић исте медаље у К41 и К42 преко 58кг, Виолета Тодоров сребро у К43 до 49кг, Данијела Јовановић бронзу у К43 до 49кг, а Марија Мичев бронзу у К44 до 58кг.

Што се тиче форми, Марина Дубравац дошла је до злата у П31, сребро је освојила Теодора Јовић у П20, а бронзе Душан Марисављевић у П20, Огњен Мешков П31 и јуниор Томислав Ранковић у П20.

Освојена су и два екипnа пехара, за друго место у борбама женских екипа, као и за треће у свеукупном пласману.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи