Дружење са шампионима на Сајму спорта

Други дан Шестог међународног Сајма спорта, обележило је у дружење са нашим шампионима, члановима стрељачке, кошаркашке, рукометне, одбојкашке, кик-бокс, фудбалске и многих других националних репрезентација и спортистима бројних клубова.

Министар Удовичић искористио је прилику да кошаркашкој селекцији пожели успешне квалификације за пласман на Светско првенство, саопштило је ресорно министарство.

Женском рукометном националном тиму поручио је да верује у њихов тимски дух и да очекује 39. медаљу за Србију у овој години са Светског рукометног првенства у Немачкој, а Андреи Арсовић и Дамиру Микецу још једном честитао на осовјеним медаљама у Њу Делхију.

Са нашим фудбалским репрезентативцима Зораном Тошићем и Владимиром Стојковићем, разговарао је о велики успесима наших клубова и репрезентације на које смо дуго чекали.
На штанду Стрељачког савеза Србије, у срдачном разговору са амбасадорком Републике Индије Нариндер Чохан министар Удовићић разменио је утиске о овогодишњем сајму, као и обострану заинтересованост за успостављање будуће сарадње.

Поред тога, на штанду Стреличарског савеза, који је угостио амбасадора Јужне Кореје Ју Деђонга, министар Удовичић имао је прилику да поздрави наше најбоље стреличаре и да са амбасадором разговара о успостављању сарадње и размени искустава о начину унапређења овог спорта.

Такође, министар Удовичић имао је задовољство да на штанду Кик-бокс савеза Србије размени утиске и искуства са највишим представницима Светске и Европске кик-бокс федерације и да поздрави наше репрезентативце у кик-боксу.

Министар Удовичић присуствовао је и потписивању споразума између Републике Србије и Републике Српске између Бициклистичког, Стрељачког, Куглашког савеза и Карате федерације Србије и надлежних савеза Републике Српске који имају за циљ интезиварање сарадње у области спорта.

На Сајму спорта учествује 40 територијалних спортских савеза, 95 националних гранских савеза, најважније спортске високошколске установе и представници најзначајнијих спортских институција у земљи. Деца и млади имају прилику да се опробају и уживају у демонстрацијама бројних спортова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи