Шести Сајам спорта под слоганом "Србија земља спорта"

Шести међународни Сајам спорта у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта одржаће се од 24. до 26. новембра у Хали 1 Београдског сајма.

Како се наводи у саопштењу ССС, свакога дана на програму ће бити бесплатни семинари, предавања и радионице о најважнијим темама у спорту.

Бесплатни здравствени прегледи биће доступни на штанду Завода за спорт и медицину, а на рапослагању је 20 терена за активацију, полигон за атлетику и крос фит, трамбулина, ски скакаоница, татами за борилачке спортове, теретана и још много тога.

Сајам спорта 2017, под називом "Србија, земља спорта"”, окупиће 150 територијалних спортских савеза, 87 националних гранских спортских савеза, представнике најзначајнијих спортских институција - од Министарства омладине и спорта, Спортског савеза Србије, Параолимпијског и Олимпијског комитета Србије, као и најважније националне спортске и образовне институције.

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске је специјани гост Сајма.

"У складу са овогодиšњим слоганом 'Србија земља спорта', током три дана трајања Сајма, подсетићемо се сјајних спортских резултата које је Србија остварила у текућој години, промовисати спортове, представити нове спортске вештине, едуковати се, али и забављати. Веома сам поносан што Сајам спорта из године у годину расте и потврђује статус водеће спортске манифестације у региону", изјавио је директор Сајма спорта Немања Свјетличић.

Уз домаћине, Министарства омладине и спорта, Спортског савеза Србије, на Сајму ће учествовати и Параолимпијски и Олимпијски комитет Србије, Завод за спорт и медицину спорта, Антидопинг агенција Србије, Секретаријат за омладину и спорт града Београда са Спортским савезом Београда, Секретаријат за омладину и спорт АП Војводине са Спортским савезом Војводине, Спортски савез Косова и Метохије.

Поред државних спортских савеза и комитета, на Сајму спорта, представиће се и многобројни излагачи спортске опреме, суплемената, исхране, опоравка и рехабилитације спортиста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво