Микец освојио злато у финалу Светског купа

Српски стрелци су се четвртог дана финалног турнира Светског купа у Њу Делхију окитили са две медаље - Дамир Микец је освојио злато малокалибарским пиштољем слободног избора, док се Зорана Аруновић окитила бронзом МК пиштољем слободног избора.

Микецу је то друга медаља на финалним турнирима Светског купа.

Са претходног завршног турнира, у Болоњи прошле године, има најсјајније одличје и Кристални глобус ваздушним пиштољем, којим је у Њу Делхију освојио четврто место, саопштио је Стрељачки савез Србије.

Аруновићева је осми пут узастопно учествовала на финалу Светског купа и стигла до четврте медаље, прве бронзане.

Она је до Њу Делхија имала злато и велики Кристални глобус из Минхена 2015. у гађању ваздушним пиштољем, док је две године раније, такође у Минхену освојила друга места како ваздушним тако и спортским пиштољем.

Сем двоје освајача медаља данас је гађао и Димитрије Гргић коме је припало пето место МК пиштољем слободног избора.

Српски репрезентативци су до сада у Њу Делхију освојили четири одличја. Јуче је Андреа Арсовић одбранила злато ваздушном пушком, а два дана раније са Милутином Стефановићем је освојила сребро истим оружјем у миксу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво