Луис би се вратио за 100 милиона

Бивши апсолутни првак света и један од најбољих боксера у историји Британац Ленокс Луис најавио је да би могао да се врати у ринг, али само под условом да добије понуду коју не би могао да одбије.

"Ако ми неко понуди озбиљан износ, рецимо 100 милиона долара, вратићу се у ринг. За шест месеци био бих потпуно спреман да се поново борим за титулу", рекао је Луис.

Луис је био апсолутни првак света у тешкој категорији, а у професионалној каријери имао је 41 победу, од чега 32 нокаутом, два пораза и један нерешен резултат. Побеђивао је, између осталих, Ивандера Холифилда и Мајка Тајсона, а савладали су га само Хасим Рахман и Оливер Меккол. Са ринга се повукао 2003, након победе против Виталија Кличка.

Мада инсистира на баснословном хонорару, бивши шампион каже да му новац није мотив.

"Боксери се враћају или због новца, или због атмосфере коју ствара публика. Мени није потребно ни једно ни друго, а посебно не новац, а у ринг бих се вратио због тога што мислим да сам потребан боксу. У тешкој категорији више нема правих бораца и мој повратак би био спас за бокс", каже Луис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи