Васић и Беђик шести у финалу

Српски веслачи Милош Васић и Ненад Беђик заузели су шесто место у финалу Светског првенства у Сарасоти.

Српски двојац без кормилара је финалну трку извеслао у времену од 6:37,89 минута.

Светски прваци постали су Италијани Лодо и Вичини (6:16,22) који су ове године стигли и до шампионске круне на Европском првенству, док је сребро припало браћи Синковић из Хрватске (6:16,56), олимпијским победницима у дубл скулу, док су бронзу освојили Новозеланђани Мареј и Хантер (6:20.85).

Женски двојац без кормилара Милица Слијепчевић и Љиљана Јошић заузео је треће место у Б финалу и тако заузеле девето место. Оне су у Б финалу трку извесале за 7:23,75 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво