Ноћни маратон у Крушевцу

На брду Багдала изнад Крушевца одржане су три маратонске трке у организатацији Атлетско рекреативног клуба „Маратонац“, а под покоровитељством града.У тркама на 3, 10 км и полумаратону учествовало је 250 такмичара.

Окупљање је очело у сумрак, два сата пре почетка полумаратона , на стартној позицији велика гужва. Позиву организатора да учествују у трци задовољства на три километра одазвало се преко стотину Крушевљана и гостију из региона. Од активних спортиста, преко рекреативаца до оних који су тек начинили прве тркачке кораке.

На трим стази најлепшег градског парка у наставку је стартовала трка на 10км . Резултати су електронски мерени , а учесницима обезбеђено окрепљење и медицинске неге.

Међународни карактер ноћном полумаратону дала је и група такмичара из Македоније . У Крушевцу су трећи пут.

На старту трке у полумаратону било је стотинак такмичара. Најспремнији међу њима кроз циљ је прошао након сат и осамнаест минута.

И што се организатора тиче , циљ је постигнут. Од такмичарских резултата важнији је био одзив.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи